I dette indlæg vil vi give jer en kronologisk gennemgang af, hvordan vi nedsætter et skruefundament til helårsboliger, sommerhuse m.m., når vi er en del af entrepriserne. Skruefundamenter er blevet populære på grund af deres bæredygtighed og effektivitet, og derfor vil vi gerne give jer indsigt i, hvordan processen adskiller sig fra det gængse cement- eller betonfundament.
Trin 1: Udførlig planlægning og forberedelse
Inden vi går i gang med at skrue skruerne i jorden, er det vigtigt at have styr på detaljerne omkring grunden og jordforholdene. Vi kigger nøje på, hvor vores bygning skal stå, og vi tager højde for jordens beskaffenhed og de regler, der gælder for byggeriet i vores område. Når vi har målt op og markeret stedet, er vi klar til næste skridt i processen.
Trin 2: Nivellering af jordoverflade
Når vi skal have skruerne i jorden, er det vigtigt, at vi nedsætter dem på en plan og nivelleret overflade. Det betyder ofte, at vi er nødsaget til at grave en smule for at udjævne højdeforskelle på grunden. Vi bruger maskiner til at grave hullerne, og hvor dybt vi graver, afhænger af hvordan jorden og grunden er. Det vigtige er, at vi når ned til en stabil bund. Når hullerne er gravet, sørger vi for, at overfladen er jævn og flad, således at fundamentet står stabilt.
Trin 3: Nu skrues skruerne ned i jorden
Nu kommer vi til selve nedsætningen af skruerne, som skal danne jeres fundament. Vi tager vores skruer, som minder om en lang metalpæl med en spiral i bunden, og drejer det ned i jorden. Da skruerne skal sidde ordentlig fast i jorden, hjælper en maskine os med at sikre en korrekt nedsætning. Det er vigtigt at holde øje med, at fundamentet bliver sat lodret ved hjælp af et simpelt vaterpas.
Trin 4: Nu opføres bygningen på skruefundamentet
Nu hvor vi har fået nedsat skruefundamentet, er vi klar til at opføre selve bygningens ramme ovenpå. Her er det forskelligt, hvordan man går til det, men hvis man bygger i træ, bruger vi stærke metalbeslag til at skrue bygningen sammen med skruefundamentet. Det her trin kræver megen præcision, men det er nøglen til at få en solid struktur.
Trin 5: Eftertjek og færdiggørelse
Når alt er sat sammen, er det tid til at tjekke vores arbejde grundigt. Vi ser efter, om alt er stabilt og sikkert, og om fundamentet ikke bevæger sig. Til sidst dækker vi skruefundamentet til, så det er beskyttet mod vejr og vind. Herefter kan entreprisen fortsætte alt efter, hvilke materialer huset opføres i.
Et skruefundament er en fantastisk metode at opføre et stærkt fundament på. Det sikrer et stærkt og pålideligeligt fundament, der holder vores bygning oppe i mange år.
Hos os ved vi alt om, hvordan et skruefundament opføres. Og vi tilbyder både at opsætte et skruefundament til hus, skruefundament til sommerhus, skruefundament til anneks, skruefundament til terrasse og skruefundament til drivhus. Hvis du ønsker at få mere information vedrørende et skruefundament eller et tilbud på dit byggeprojekt, skal du blot kontakte os.